Juny 2018 #53
Solvia Stores

Solvia t’ajuda a trobar la casa que busques

Solvia posa a la disposició dels seus clients El Mètode Solvia, la manera que té la companyia d’ajudar els seus clients a trobar la casa que busquen i encertar en l’elecció.

Comprar un habitatge és un moment decisiu perquè suposa una de les despeses econòmiques més importants que realitzarà una persona al llarg de la seva vida. Comprar una casa també és un moment emocionant per la il·lusió de trobar la llar desitjada. Per ajudar als clients en el procés de compra i assegurar que encerten en la seva elecció, Solvia ofereix El Mètode Solvia.

Què ofereix El Mètode Solvia?
El Mètode Solvia inclou l’acompanyament d’un assessor personal expert durant tot el procés de compra; una àmplia cartera d’immobles al preu més adequat; i un contacte proper i accessible amb el client a través de múltiples canals.

Un assessor personal expert que acompanya en tot el procés
Els clients que decideixen comprar el seu habitatge amb Solvia compten amb un assessorament personal i expert durant tot el procés. En primer lloc, l’assessor personal escolta les necessitats de cada client per realitzar un diagnòstic personalitzat. Una vegada establert el diagnòstic, l’assessor personal ofereix una proposta de cerca alineada amb les expectatives de cada client. En segon lloc, l’assessor personal programa visites als immobles i acompanya oferint la informació necessària perquè el client pugui prendre la millor decisió. Finalment, els clients que compren amb Solvia compten amb l’assessorament d’un equip d’experts en el moment de la formalització, de manera que la compra es desenvolupa sempre de forma rigorosa i satisfactòria.

Accés a un gran aparador d’immobles amb els preus més adequats
Solvia ofereix als compradors una gran oferta d’habitatges que renova constantment. El preu és un dels aspectes més rellevants a l’hora de triar un habitatge i Solvia disposa de Solvia Price Index®, una eina exclusiva per assegurar que tots els immobles que Solvia comercialitza estan al preu més adequat. Aquesta eina combina les característiques de cada immoble, la informació de la zona i els preus de més de tres milions d’actius.

Un contacte proper i accessible a través de múltiples canals
Comprar un habitatge és molt més senzill amb l’ajuda d’una gran empresa com Solvia, líder al mercat, que ofereix un contacte proper a través de múltiples canals propis. Solvia disposa d’una àmplia xarxa de ‘stores’ estesa per tota Espanya on ofereix una atenció personalitzada a cada client. A la seva pàgina web, solvia.cat, el client pot accedir a l’àmplia cartera d’immobles en venda de Solvia i utilitzar filtres per seleccionar aquells habitatges que li interessin. Si no es troba la casa que s’està buscant, Solvia té un servei d’alertes que notifica als clients dels nous actius que s’incorporen constantment en la cartera. A més, Solvia està a la disposició dels seus clients els 365 dies de l’any i durant les 24 hores del dia en el telèfon 902 333 131.

Si necessites comprar un habitatge i vols fer-ho amb Solvia contacta amb nosaltres a través del següent enllaç.

Notícies relacionades

Quins són els impostos i les despeses associats a la compravenda d’un habitatge?

Què has de saber si et planteges comprar un habitatge?

10 raons per les quals és important acudir a un assessor immobiliari

El primer contacte: claus per establir una bona relació entre l’assessor i el client

Com triar un habitatge amb totes les garanties?

5 factors que influeixen en el preu d’un habitatge

<< tornar