Juny 2018 #53
Solvia Stores

Nova Solvia Store a Alacant

Solvia ha inaugurat recentment una nova Store al centre d’Alacant. Amb aquesta obertura la companyia reforça la seva presència a la província, on ja compta amb vuit botigues més des de les quals ofereix serveis d’intermediació a clients que necessiten comprar, vendre i/o llogar un habitatge a la zona.

El passat mes de març Solvia va celebrar la inauguració de la nova Solvia Store d’Alacant, la vuitena botiga que la companyia obre a la província. Aquesta obertura suposa la consolidació de Solvia com a immobiliària de referència a la regió. També representa una clara aposta per l’atenció personalitzada dels seus clients, oferint un servei professional durant tot el procés de compra, venda i lloguer d’immobles.

La nova Solvia Store d’Alacant es troba al carrer Churruca 39, en ple centre de la ciutat, i compta amb un espai innovador i un equip de professionals experts que ofereixen solucions integrals de compra, venda i lloguer d’habitatges. Aquesta nova Store és el vuitè punt d’atenció al client a la província. A més d’Alacant, Solvia també està present en els municipis de Benidorm, El Campello, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, Torrevieja, Elx i Orihuela. Amb l’ampliació de la seva xarxa de Stores, Solvia pretén estar encara més a prop dels seus clients, complementant la seva estratègia comercial amb l’assessorament personal de professionals immobiliaris.

Alacant, un mercat molt dinàmic
L’aposta de Solvia per Alacant consolida el projecte Solvia Stores a la província. Especialment a la seva capital, el mercat de la qual destaca pel seu bon dinamisme. Tal com reflecteixen les dades de Solvia Market Overview: Alacant -informe que analitza els principals indicadors sectorials de la ciutat- en l’últim any les transaccions d’habitatges es van situar per sobre del 26% mentre que els preus van pujar una mitjana de 4,1%. Davant d’aquest escenari, Solvia preveu que el 2018 els preus continuaran creixent, amb una pujada esperada del 5,3%. Pots consultar tota la informació sobre el comportament del mercat de l’habitatge a Alacant al següent enllaç.

Notícies relacionades

Solvia t’ajuda a vendre millor la teva casa

Raons per acudir a les Solvia Stores quan es necessita comercialitzar un habitatge

En primera persona: coneix la Solvia Store de El Campello

<< tornar