Juny 2018 #53
Assessor

La importància de l’acompanyament durant el procés de venda d’un habitatge

Si has decidit vendre la teva casa, Solvia t’ajuda en la fase de comercialització amb l’assessorament d’un professional expert, que t’acompanyarà perquè tot el procés es desenvolupi de manera àgil i eficaç.

Després de valorar l’opció de la venda i seguir tots els passos previs a la comercialització, arriba el moment de posar el teu habitatge al mercat. Solvia disposa d’un gran equip de professionals experts per ajudar-te en aquesta fase del procés que ofereixen un servei d’acompanyament en tot moment.

Visita a l’habitatge
El primer pas per comercialitzar el teu habitatge és la visita. Per recaptar totes les dades i identificar les característiques de la casa que la fa atractiva per a possibles compradors, l’assessor personal realitza una visita a l’immoble i t’informa dels atributs a destacar. També t’assessora en aspectes com la documentació jurídica necessària per vendre i les despeses i impostos associats a la compravenda que has de conèixer.

Valoració exhaustiva
Perquè puguis posicionar el teu habitatge al preu més adequat, l’agent t’assessora amb l’ajuda de Solvia Price Index®, una eina exclusiva que combina les característiques de l’immoble, el coneixement del mercat i propi de Solvia. La visita personalitzada a l’immoble i l’expertise de l’assessor personal permeten integrar la informació de les característiques pròpies de l’immoble. I totes aquestes dades s’utilitzen juntament amb informació demogràfica i soci-econòmica relativa a la zona, la demanda potencial existent per a l’immoble i la seva adequació al mercat.

Informe de l’activitat comercial
Durant el procés de venda, l’assessor personal et manté sempre informat de tota l’activitat comercial que es desenvolupa al voltant del teu habitatge. Visualitzacions dels actius a la web de Solvia i portals, contactes rebuts, visites realitzades, informació del mercat, etc. Totes aquestes dades es reflecteixen en informes periòdics que l’assessor facilita cada 15 dies.

Acompanyament de la mà dels millors professionals
Durant tot el procés, l’assessor personal t’aporta tot el coneixement i professionalitat. També disposem del coneixement d’experts per assegurar de principi a fi un procés de compravenda rigorós i satisfactori.

Addicionalment, estem a la teva disposició amb un servei d’atenció telefònica les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Notícies relacionades

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

5 factors que influeixen en el preu d’un habitatge

Quins aspectes cal destacar quan es ven una casa

El primer contacte: claus per establir una bona relació entre l’assessor i el client

Beneficis de vendre una casa amb un assessor personal

<< tornar