Juny 2018 #53
Tendències

La casa que busques està a SIMA 2018: coneix l’ampli catàleg d’habitatges de Solvia

Solvia estarà present en el proper Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA) amb una àmplia oferta d’habitatges, tant de primera com de segona residència.

Solvia acudeix a la 20ª edició del Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA), la trobada immobiliària referent a Espanya que se celebrarà en el recinte firal d’IFEMA del 31 de maig al 3 de juny. Durant cinc dies, Solvia exposarà a l’estand E1-001 la seva àmplia cartera d’habitatges d’obra nova, tant de primera com de segona residència, repartides pel territori nacional.

Oferta d’habitatges Solvia
Si estàs buscant la teva nova llar, a l’estand de Solvia trobaràs un ampli catàleg d’habitatges amb una destacada oferta d’obra nova. Per exemple, el Residencial Alcalá Ciudadela, situat en una de les zones d’expansió d’Alcalá d’Henares a Madrid. Es tracta d’una promoció de 72 habitatges en una urbanització amb control d’accessos, zones enjardinades, piscina i zona d’esbarjo infantil i molt propera a supermercats, col·legis, hospital i centre de salut.

A l’extrem sud de Madrid, el Residencial Altos de Villaverde compta amb 89 habitatges de 2 a 4 dormitoris, amb traster i plaça de garatge. Aquesta promoció d’obra nova es troba en una urbanització amb piscina, zona de jocs infantils i zona enjardinades. Una promoció també molt ben comunicada amb la capital tant per les principals carreteres A-42, A-4, A-45 i M-40 com amb autobús, metro i tren de rodalia.

Per qui busqui viure envoltat de naturalesa i tranquil·litat, Solvia també presentarà a SIMA 2018 la promoció Green Village de Colmenar, a la localitat madrilenya de Colmenar Viejo. Composada de 32 habitatges unifamiliars adossats, amb parcel·la i jardí privat, envoltades d’un atractiu entorn natural al nord de Madrid. Cada habitatge, amb planta baixa i primera, compta amb 3, 4 o 5 dormitoris, 3 banys, un ampli saló i cuina moblada. La urbanització disposa de piscina comunitària i zones enjardinades. La urbanització està molt bé comunicada amb el centre de Madrid i la Serra madrilenya amb autobusos, tren de rodalies i per carretera.

Finalment, Solvia també presentarà habitatges pels qui prefereixin residir al centre urbà. Jardines de Goya és una d’elles, en ple centre de Madrid, a l’emblemàtic barri de Salamanca. L’edifici ha estat rehabilitat íntegrament i s’han cuidat tots els detalls de materials i acabats, una reforma integral d’alta qualitat. La promoció està situada a només 15 minuts a peu del Parque del Retiro, a l’illa compresa entre els carrers Goya, Doctor Esquerdo i Fuente Berro. Amb accés proper a la M-30, i envoltada de tots els serveis, centres comercials, educatius –col·legis, guarderies i instituts- i transport públic, amb diverses línies d’autobús i parada de metro a menys de 700 metres. Una completa oferta d’equipaments que fan d’aquesta promoció, una opció ideal per a famílies.

Si vols assistir a SIMA 2018, descarrega la teva entrada aquí.

Notícies relacionades
Habitatges de SIMA 2018

<< tornar