Juny 2018 #53
Arxiu de la categoria: Tendències

Noves tendències a les ciutats intel·ligents

6 Juny, 2018

Les ciutats intel·ligents o ‘smart cities’ utilitzen la tecnologia per millorar la qualitat de vida dels seus habitants. Els últims avanços en aquestes ciutats estan relacionats amb l’urbanisme i s’apliquen a través d’iniciatives sostenibles i cíviques. A continuació, analitzem aquestes noves tendències i la seva implementació en algunes ciutats espanyoles.

Les ciutats…

[+] més

La casa que busques està a SIMA 2018: coneix l’ampli catàleg d’habitatges de Solvia

29 Maig, 2018

Solvia estarà present en el proper Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA) amb una àmplia oferta d’habitatges, tant de primera com de segona residència.

Solvia acudeix a la 20ª edició del Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA), la trobada immobiliària referent a Espanya que se celebrarà en el recinte firal d’IFEMA del 31 de maig al 3 de juny. Durant cinc dies,…

[+] més

Solvia actualitza el seu Índex de Confiança Immobiliària

22 Maig, 2018

Solvia aporta dades actualitzades del seu Índex de Confiança Immobiliària que mesura la percepció i les expectatives dels espanyols envers la compra d’un habitatge. D’acord amb els resultats d’aquest indicador, la majoria dels espanyols considera que és un bon moment per comprar una casa.

Tal com reflecteixen les últimes dades de l’Índex de Confiança Immobiliària Solvia, la…

[+] més

Les 5 millors cases de l’arquitectura moderna

10 Maig, 2018

Et descobrim cinc habitatges dissenyats al segle XX que són referents de l’arquitectura per la seva ubicació, disseny d’interiors, conceptualització dels espais i materials utilitzats. Cinc cases icòniques que van oferir innovadors espais als seus habitants.

Et presentem cinc cases dissenyades per destacats arquitectes del segle XX que van ser capdavanteres en la seva època i es van…

[+] més

Solvia preveu que el preu de l’habitatge de lloguer seguirà pujant el 2018

19 Abril, 2018

El mercat de l’habitatge de lloguer mantindrà la seva tendència a l’alça el 2018. La previsió de Solvia pel present exercici és que el preu del lloguer creixi un 7,8% respecte a 2017.

Evolució del preu del lloguer
Segons dades del departament d’anàlisi de Solvia, el preu del lloguer va ascendir un 8,9% el 2017. Davant aquest escenari, Solvia estima que les taxes de creixement es…

[+] més

Solvia preveu un augment dels visats d’obra nova el 2018

10 Abril, 2018

Les previsions del departament d’anàlisi de Solvia assenyalen un creixement del nombre de visats d’obra nova a Espanya.

Solvia estima que els visats d’obra nova per a ús residencial arribaran a les 96.000 unitats el 2018. Aquesta dada representarà un increment del 18,8% interanual respecte a 2017, any en què els permisos per construir habitatges nous es van situar en 80.786 unitats,…

[+] més

Solvia analitza el comportament del mercat de l’habitatge a Alacant

20 Març, 2018

Tal com mostra l’informe Solvia Market Overview: Alacant, el mercat de l’habitatge a Alacant ha experimentat un notable dinamisme en l’últim any. En aquest sentit, les previsions de Solvia indiquen que aquesta tendència a l’alça continuarà el 2018.

Augment de la compravenda
Les dades recollides a l’informe Solvia Market Overview: Alacant indiquen que en els últims 12 mesos es van…

[+] més

És un bon moment per comprar un habitatge?

13 Març, 2018

Solvia ha actualitzat les dades del seu Índex de confiança immobiliària que mesura les expectatives dels espanyols sobre la compra d’un habitatge. Els resultats d’aquest nou índex apunten que l’evolució de la confiança en la compra d’un habitatge es manté positiva.

Solvia desenvolupa en col·laboració amb l’institut de recerca Kantar TNS l’Índex de confiança immobiliària, que…

[+] més

Solvia preveu que el preu de l’habitatge creixerà un 6,1% el 2018

1 Març, 2018

El preu de l’habitatge seguirà la seva tendència a l’alça aquest any. Segons les previsions de Solvia Research per aquest any s’espera un increment mitjà del preu de l’habitatge del 6,1%. Baleares, Madrid i Catalunya lideraran els increments de preu en un context de millora del sector immobiliari.

Solvia estima que els preus el 2018 pujaran un 6,1%, el que representarà un…

[+] més

Cases giratòries: un nou concepte d’habitatge eficient

22 Febrer, 2018

L’arquitectura avança cap a models d’habitatges cada vegada més sostenibles. Un exemple d’aquests nous plantejaments són les cases giratòries, amb un disseny que permet aprofitar al màxim les condicions de l’entorn i la llum solar.

Les últimes tendències en l’àmbit de l’arquitectura i l’habitatge estan cada vegada més lligades a l’eficiència energètica. Les cases passives i els…

[+] més