Juny 2018 #53
Arxiu de la categoria: Decoració

Solucions per donar un aire fresc i natural al dormitori

31 Maig, 2018

T’expliquem algunes idees perquè amb l’arribada del bon temps gaudeixis d’un dormitori més confortable i amb un aire renovat.

Canviar la tonalitat de les parets de la teva habitació, afegir un paper pintat o vinil decoratiu adhesiu o crear un sorprenent efecte de pintura decorativa són algunes de les solucions per canviar l’aparença del teu dormitori de forma ràpida, senzilla i…

[+] més

Norma 60-30-10: la proporció ideal del color a casa teva

24 Maig, 2018

T’expliquem com utilitzar la norma 60-30-10 per combinar correctament els colors i aconseguir un ambient equilibrat en la decoració de la teva llar.

La norma 60-30-10, utilitzada per decoradors i interioristes, permet aplicar el color de forma harmoniosa. Cada xifra correspon al percentatge de color que utilitzarem: el color dominant en un 60 % de la totalitat de la superfície, el…

[+] més

Cocooning: com a casa, enlloc

17 Maig, 2018

Descobrim el cocooning, una tècnica decorativa per crear espais que convidin al recolliment. Utilitzant elements i solucions decoratives concretes convertirem una llar en un autèntic refugi.

El cocooning existeix des de la dècada dels anys 90. Es tracta d’un terme creat per Faith Popcorn, consultora de màrqueting especialitzada en branding i ‘caçadora’ de tendències, qui va…

[+] més

Com triar correctament les cadires del menjador

8 Maig, 2018

Al costat de la taula de menjador, les cadires són un element fonamental per crear un espai proporcionat, confortable i, per descomptat, decoratiu.

A l’hora de triar les cadires has de tenir en compte les característiques de l’espai i el tipus de material, a més del disseny. A continuació, et donem alguns consells perquè triïs de forma adequada.

Qüestió de mesures
La mida de la…

[+] més

Trucs per triar la pintura de la paret

24 Abril, 2018

T’expliquem com triar el color i el tipus de pintura per a les parets de la teva casa segons l’ambient que vulguis aconseguir en cada estança.

Canviant el color de la paret pots renovar l’estil i la decoració de la teva llar. Les dimensions de l’espai i la lluminositat són dos aspectes clau per triar una tonalitat o una altra, a més de tenir en compte la sensació que voldràs…

[+] més

Idees per vestir la teva llar amb flors

17 Abril, 2018

T’expliquem com i on aplicar flors en la decoració de la llar, i amb què combinar-les i utilitzar-les junt amb altres materials per crear determinats estils.

Les flors i estampats vegetals s’han convertit en una de les tendències decoratives imprescindibles, especialment, durant les estacions de primavera i estiu. Coneix com aplicar-les en els tèxtils, a la paret i en catifes i també…

[+] més

Claus per triar correctament les cortines i estors de la teva casa

5 Abril, 2018

Vestir de forma adequada les finestres de la teva casa es converteix en un aspecte fonamental per potenciar l’harmonia dels espais. Escollir correctament el sistema de confecció de les cortines i tipus d’estors t’ajudarà a definir i diferenciar l’estil decoratiu dels ambients de la teva llar.

Els caients de cortines aportaran un aire més clàssic, romàntic o natural, mentre que els…

[+] més

Com habilitar un hivernacle a la teva terrassa

29 Març, 2018

T’expliquem quins són els trucs essencials per habilitar un hivernacle a la terrassa del teu habitatge. Guanyaràs espai útil de l’exterior i gaudiràs de més llum natural tots els mesos de l’any.

Dissenyar un hivernacle a la terrassa per instal·lar una zona de descans, un saló o menjador d’exterior, o un racó de lectura en el qual relaxar-se, és un aspecte a tenir en compte quan…

[+] més

Claus de la decoració wabi-sabi: la bellesa de la imperfecció

22 Març, 2018

T’expliquem en què consisteix la decoració wabi-sabi, un nou concepte d’interiorisme d’origen japonès basat en l’ús d’elements que fomenten la serenitat. Aquest estil, al costat del nou minimalisme, conformen dues de les tendències decoratives més rellevants d’aquest any.

El wabi-sabi és un concepte estètic d’origen japonès que, encara que reinventat i occidentalitzat, té les…

[+] més

Trucs per renovar la teva casa de forma fàcil i ràpida

8 Març, 2018

T’imagines poder renovar l’aspecte de la teva casa en només 48 hores? Descobreix les millors solucions per realitzar una reforma exprés a la teva llar.

Renovar determinats espais del teu habitatge no té perquè ser costós ni dur-te molt de temps. Existeixen multitud d’opcions i materials que et permetran reformar la teva casa en menys de dos dies. Si vols guanyar confort i/o et…

[+] més