Solvia

Solvia Store

Les franquícies de Solvia

Solvia Store és el nou model de franquícies Solvia. La seva missió és crear un punt de trobada amb els nostres clients on resoldre tots els seus dubtes i oferir-los experiències immobiliàries úniques.
És més que formar part de la immobiliària líder a Espanya. És un gran equip humà que ofereix dia a dia un servei integral, a més de compromís, confiança, acompanyament i excel·lència.
Servicer líder en volum de vendes
Únics amb vendes sostingudes des del 2012
La marca més reconeguda del sector
El portal immobiliari més visitat
Franquicia't amb nosaltres
Si estàs interessat a oferir una experiència immobiliària de compra diferent, emplena aquest formulari: (tots els camps són obligatoris).
Província d'interès
Població d'interès
Disposes de local

Quan prefereixes que et truquem?

Demostra que ets una persona

Solvia

Gestiona les teves preferències


Amb la finalitat que conegui les ofertes de productes o de serveis comercialitzats per SOLVIA o terceres entitats amb les quals SOLVIA signi un acord de col·laboració, les dades personals facilitades durant la visita a la nostra pàgina web seran tractades amb el seu consentiment per oferir-li informació sobre aquests productes i serveis. A aquest efecte, SOLVIA pot elaborar perfils amb finalitats comercials basats en l'anàlisi de les dades personals que ens faciliti en cada moment o les que puguin obtenir a través d'altres fonts d'informació d'accés o de caràcter públic, xarxes socials o dades de navegació mitjançant galetes. Addicionalment, per poder oferir-li els serveis i els productes que millor s'adaptin a la seva sol·licitud i avaluar la qualitat del servei prestat, l'informem que les seves dades es podran usar per part de Solvia per a la realització d'enquestes orientades a aquest objectiu. Vostè podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, i també exercitar els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat i a no ser objecte de decisions automatitzades adreçant-se per escrit a Solvia Serveis Immobiliaris, SLU, Avinguda Òscar Esplà núm. 37, 03007 - Alacant (Espanya) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciondedatos@solvia.es.

Pot consultar informació addicional a “Informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal”. Accepto el tractament de les meves dades personals d'acord amb els termes que s'expressen aquí: en cas afirmatiu, cliqueu SÍ QUE ACCEPTO: SÍ QUE ACCEPTO // NO ACCEPTO

Encara no t'hem explicat el millor
L'avantatge de formar part d'un gran projecte com Solvia és començar guanyant. Ara, el potencial de la marca i l'empresa és teu, juntament amb tots aquests serveis:
TECNOLOGIA
- CRM propi per a una gestió òptima dels immobles.
- Equips informàtics: Solvia com a facilitador en la compra de tauletes tàctils, telèfons i impressores, entre d'altres.
EINES COMERCIALS
- Portal immobiliari líder.
- Solvia Price Index, una eina pròpia per a la valoració d'actius immobiliaris.
- Marketplace perquè els franquiciats gestionin les seves compres.
- Material de comunicació corporativa: dossiers, tríptics, fulls de mà, etc.
FORMACIÓ
- Acadèmia pròpia per fer formació contínua amb SEAL, escola comercial Solvia.
- Control del pla formatiu dels franquiciats i els seus empleats.
MÀRQUETING
- Campanyes de publicitat corporativa amb grans inversions en mitjans.
- Campanyes puntuals per potenciar determinats productes.
- Suport i desenvolupament de màrqueting local.
SUPORT AL FRANQUICIAT
- Suport a la gestió de la franquícia i als seus clients
- Front Office: centre d'atenció telefònica integral al client (més de 150 persones). Servei d'atenció en línia als clients(ODI).
- Back Office: assessorament i formalització d'operacions. Assessorament operatiu i legal: òrgan formatiu/consultiu.
ACOMPANYAMENT AL FRANQUICIAT
- Ajuda en la cerca de la ubicació i el local adequats.
- Facilitem accés a finançament.
- Acompanyament i assessorament per a tota la vida del negoci.
- Canal de finançament amb BS Franquícies.

Comencem?

10 raons per obrir la teva Solvia Store.