Solvia Store

Les franquícies de Solvia

Solvia Store és el nou model de franquícies Solvia. La seva missió és crear un punt de trobada amb els nostres clients on resoldre tots els seus dubtes i oferir-los experiències immobiliàries úniques.
És més que formar part de la immobiliària líder a Espanya. És un gran equip humà que ofereix dia a dia un servei integral, a més de compromís, confiança, acompanyament i excel·lència.
Servicer líder en volum de vendes
Únics amb vendes sostingudes des del 2012
La marca més reconeguda del sector
El portal immobiliari més visitat
Franquicia't amb nosaltres
Si estàs interessat a oferir una experiència immobiliària de compra diferent, emplena aquest formulari: (tots els camps són obligatoris).
Província d'interès
Població d'interès
Disposes de local

Quan prefereixes que et truquem?

Demostra que ets una persona

Solvia

Gestiona les teves preferències


SOLVIA podrà oferir a l'interessat, i remetre-li per qualsevol mitjà, també per mitjans electrònics (telèfon, correu electrònic o un mitjà equivalent), comunicacions amb ofertes i propostes comercials relatives a productes o serveis comercialitzats per SOLVIA i pertanyents a aquest, a les societats del Grup Intrum o a terceres entitats amb què SOLVIA signi un acord de col·laboració. A aquest efecte, SOLVIA podrà tractar les dades personals dels interessats i elaborar perfils amb finalitats comercials basats en l'anàlisi i l'avaluació de les dades personals esmentades que l'interessat faciliti en cada moment, i també les que es derivin de les operacions que formalitzi amb SOLVIA o les dades procedents de terceres entitats respecte de les quals l'interessat hagi autoritzat SOLVIA a accedir-hi, o les que es puguin obtenir perquè l'interessat hagi fet manifestament públiques a través de xarxes socials, dades de navegació mitjançant cookies, o, fins i tot, les que s'obtinguin mitjançant la utilització de tècniques automàtiques basades en les dades actuals, històriques i estadístiques, com ara residència, capacitat patrimonial o renda, i dades de consum. Addicionalment, i per tal d'oferir-li els serveis i productes que s'adaptin més bé a la seva sol·licitud i avaluar la qualitat del servei prestat, l'informem que Solvia pot utilitzar les seves dades per a la realització d'enquestes orientades a aquesta finalitat. Vostè podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, així com exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat, i demanar no ser objecte de decisions automatitzades. Per fer-ho, s'haurà d'adreçar per escrit a Solvia Serveis Immobiliaris, SLU, carrer Ebenisteria, 26, Alacant (03008), Espanya, o mitjançant correu electrònic a la bústia protecciondedatos@solvia.es.

Pot consultar informació addicional detallada sobre protecció de dades de caràcter personal a l'Avís legal. Accepto el tractament de les meves dades personals d'acord amb els termes que s'expressen aquí: en cas afirmatiu, cliqui SÍ, ACCEPTO: SÍ, ACCEPTO// NO ACCEPTO

Encara no t'hem explicat el millor
L'avantatge de formar part d'un gran projecte com Solvia és començar guanyant. Ara, el potencial de la marca i l'empresa és teu, juntament amb tots aquests serveis:
TECNOLOGIA
- CRM propi per a una gestió òptima dels immobles.
- Equips informàtics: Solvia com a facilitador en la compra de tauletes tàctils, telèfons i impressores, entre d'altres.
EINES COMERCIALS
- Portal immobiliari líder.
- Solvia Price Index, una eina pròpia per a la valoració d'actius immobiliaris.
- Marketplace perquè els franquiciats gestionin les seves compres.
- Material de comunicació corporativa: dossiers, tríptics, fulls de mà, etc.
FORMACIÓ
- Acadèmia pròpia per fer formació contínua amb SEAL, escola comercial Solvia.
- Control del pla formatiu dels franquiciats i els seus empleats.
MÀRQUETING
- Campanyes de publicitat corporativa amb grans inversions en mitjans.
- Campanyes puntuals per potenciar determinats productes.
- Suport i desenvolupament de màrqueting local.
SUPORT AL FRANQUICIAT
- Suport a la gestió de la franquícia i als seus clients
- Front Office: centre d'atenció telefònica integral al client (més de 150 persones). Servei d'atenció en línia als clients(ODI).
- Back Office: assessorament i formalització d'operacions. Assessorament operatiu i legal: òrgan formatiu/consultiu.
ACOMPANYAMENT AL FRANQUICIAT
- Ajuda en la cerca de la ubicació i el local adequats.
- Facilitem accés a finançament.
- Acompanyament i assessorament per a tota la vida del negoci.
- Canal de finançament amb BS Franquícies.

Comencem?

10 raons per obrir la teva Solvia Store.