El nostre assessor t’ajuda.

Llevar-te un dia i trobar el que busques.
Això és el nostre assessor personal. Et ve de gust conèixer-lo?

Truca ara al 902 33 31 31 o, si ho prefereixes,  et truquem GRATIS

Tu ets...

España
*Camps obligatoris

Demostra que ets una persona

Solvia

Gestiona les teves preferències


SOLVIA podrà oferir a l'interessat, i remetre-li per qualsevol mitjà, també per mitjans electrònics (telèfon, correu electrònic o un mitjà equivalent), comunicacions amb ofertes i propostes comercials relatives a productes o serveis comercialitzats per SOLVIA i pertanyents a aquest, a les societats del Grup Intrum o a terceres entitats amb què SOLVIA signi un acord de col·laboració. A aquest efecte, SOLVIA podrà tractar les dades personals dels interessats i elaborar perfils amb finalitats comercials basats en l'anàlisi i l'avaluació de les dades personals esmentades que l'interessat faciliti en cada moment, i també les que es derivin de les operacions que formalitzi amb SOLVIA o les dades procedents de terceres entitats respecte de les quals l'interessat hagi autoritzat SOLVIA a accedir-hi, o les que es puguin obtenir perquè l'interessat hagi fet manifestament públiques a través de xarxes socials, dades de navegació mitjançant cookies, o, fins i tot, les que s'obtinguin mitjançant la utilització de tècniques automàtiques basades en les dades actuals, històriques i estadístiques, com ara residència, capacitat patrimonial o renda, i dades de consum. Addicionalment, i per tal d'oferir-li els serveis i productes que s'adaptin més bé a la seva sol·licitud i avaluar la qualitat del servei prestat, l'informem que Solvia pot utilitzar les seves dades per a la realització d'enquestes orientades a aquesta finalitat. Vostè podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, així com exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat, i demanar no ser objecte de decisions automatitzades. Per fer-ho, s'haurà d'adreçar per escrit a Solvia Serveis Immobiliaris, SLU, carrer Ebenisteria, 26, Alacant (03008), Espanya, o mitjançant correu electrònic a la bústia protecciondedatos@solvia.es.

Pot consultar informació addicional detallada sobre protecció de dades de caràcter personal a l'Avís legal. Accepto el tractament de les meves dades personals d'acord amb els termes que s'expressen aquí: en cas afirmatiu, cliqui SÍ, ACCEPTO: SÍ, ACCEPTO// NO ACCEPTO

Contacta amb un assessor personal

A Solvia posem a disposició teva un assessor personal perquè t’ajudi a decidir si es tracta de la teva oportunitat o no. Un professional que coneix el mercat i les oportunitats que van sorgint, que tindrà en compte el que busques, on ho busques i al preu que estiguis disposat a pagar, per poder recomanar-te les millors opcions.

En definitiva, el nostre assessor personal t’ajudarà que la decisió sigui molt més senzilla per a tu, en donar-te una resposta en menys de 48 hores sempre que sigui possible i assessorar-te sobre el finançament que necessites.

Tot el que calgui per aconseguir que l’oportunitat que trobis es converteixi finalment en la teva oportunitat.

La diferència entre trobar una oportunitat i que una oportunitat et trobi a tu.