Solvia

El nostre assessor t’ajuda.

Llevar-te un dia i trobar el que busques.
Això és el nostre assessor personal. Et ve de gust conèixer-lo?

Truca ara al 902 33 31 31 o, si ho prefereixes,  et truquem GRATIS

Tu ets...

España
*Camps obligatoris

Demostra que ets una persona

Solvia

Gestiona les teves preferències


Amb la finalitat que conegui les ofertes de productes o de serveis comercialitzats per SOLVIA o terceres entitats amb les quals SOLVIA signi un acord de col·laboració, les dades personals facilitades durant la visita a la nostra pàgina web seran tractades amb el seu consentiment per oferir-li informació sobre aquests productes i serveis. A aquest efecte, SOLVIA pot elaborar perfils amb finalitats comercials basats en l'anàlisi de les dades personals que ens faciliti en cada moment o les que puguin obtenir a través d'altres fonts d'informació d'accés o de caràcter públic, xarxes socials o dades de navegació mitjançant galetes. Addicionalment, per poder oferir-li els serveis i els productes que millor s'adaptin a la seva sol·licitud i avaluar la qualitat del servei prestat, l'informem que les seves dades es podran usar per part de Solvia per a la realització d'enquestes orientades a aquest objectiu. Vostè podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, i també exercitar els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat i a no ser objecte de decisions automatitzades adreçant-se per escrit a Solvia Serveis Immobiliaris, SLU, Avinguda Òscar Esplà núm. 37, 03007 - Alacant (Espanya) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciondedatos@solvia.es.

Pot consultar informació addicional a “Informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal”. Accepto el tractament de les meves dades personals d'acord amb els termes que s'expressen aquí: en cas afirmatiu, cliqueu SÍ QUE ACCEPTO: SÍ QUE ACCEPTO // NO ACCEPTO

Contacta amb un assessor personal

A Solvia posem a disposició teva un assessor personal perquè t’ajudi a decidir si es tracta de la teva oportunitat o no. Un professional que coneix el mercat i les oportunitats que van sorgint, que tindrà en compte el que busques, on ho busques i al preu que estiguis disposat a pagar, per poder recomanar-te les millors opcions.

En definitiva, el nostre assessor personal t’ajudarà que la decisió sigui molt més senzilla per a tu, en donar-te una resposta en menys de 48 hores sempre que sigui possible i assessorar-te sobre el finançament que necessites.

Tot el que calgui per aconseguir que l’oportunitat que trobis es converteixi finalment en la teva oportunitat.

La diferència entre trobar una oportunitat i que una oportunitat et trobi a tu.