La teva configuració de galetes
*Desar selecció sense haver seleccionat cap galeta equivaldrà a rebutjar-les totes.

Com llogar amb nosaltres

Tan fàcil i còmode com seguir aquests passos

LA GUIA
DE LLOGUER DE

Descobreix totes les opcions.

Navega entre els milers d’oportunitats que trobaràs en el nostre web i en la nostra app mòbil. Fins i tot pots activar el servei Solvia Avisos i serà la teva oportunitat qui et trobi a tu.

Contacta amb els nostres assessors.

Si vols comptar amb el nostre assessorament personalitzat o ja has trobat un o diversos immobles que s’ajusten a les teves necessitats, contacta sense compromís amb un assessor personal fent clic aquí o trucant al 900 690 900.

Visita totes les opcions.

Programa totes les visites que vulguis, quan vulguis, mitjançant l’assessor personal. Et recomanem que et descarreguis i t’imprimeixis la nostra guia d’anàlisi per tal de comparar totes les teves visites sense oblidar cap detall.

Sol·licita la reserva del teu futur immoble.

Quan ja hagis trobat la teva futura casa, podràs fer efectiva la sol·licitud de reserva emplenant el document de sol·licitud de lloguer que et facilitaran els nostres assessors.

Signa el contracte.

Una vegada acceptada la sol·licitud de reserva, ja podràs signar el contracte d’arrendament. És aleshores quan arriba el moment de fer la primera transferència bancària, que s’ha de rebre abans de 8 dies després de la signatura del contracte. És important que revisis bé el contracte per tal de conèixer les obligacions de cada part. Aquí trobaràs l’informe que hem preparat amb tota la informació que necessites del teu contracte.

Guarda’t les claus noves a la butxaca.

I justament després de validar tota la documentació –normalment, en el moment de signar el contracte–, tindrà lloc l’esperada entrega de claus.

Benvingut a casa!