Com comprar amb nosaltres

Tan fàcil i còmode com seguir aquests passos

LA GUIA
DE COMPRA DE


Descobreix totes les opcions.

Navega entre els milers d’oportunitats que trobaràs en el nostre web i en la nostra app mòbil. Fins i tot pots activar el servei Solvia Avisos i serà la teva oportunitat qui et trobi a tu.

Contacta amb els nostres assessors.

Si vols comptar amb el nostre assessorament personalitzat o ja has trobat un o diversos immobles que s’ajusten a les teves necessitats, contacta sense compromís amb un assessor personal fent clic aquí o trucant al 900 690 900.

Visita totes les opcions.

Programa totes les visites que vulguis, quan vulguis, mitjançant l’assessor personal. Et recomanem que et descarreguis i t’imprimeixis la nostra guia d’anàlisi per tal de comparar totes les teves visites sense oblidar cap detall.

Inicia la reserva del teu futur immoble

Quan ja hagis trobat la teva futura casa, podràs iniciar el procés de sol·licitud de reserva omplint el document de sol·licitud de compra que et facilitaran els nostres assessors personals.

Període de transparència.

Algun dels nostres immobles estan subjectes a un període de transparència per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés de compra. Si hi ha més d'una sol·licitud durant aquest període, se celebrarà un procés ordenat de venda. Els nostres assessors personals t'acompanyaran i resoldran tots els teus dubtes durant el procés

Signa el contracte d’arres.

Una vegada acceptada la sol·licitud de compra, ja et podràs comprometre a comprar la casa i hauràs de signar el document d’arres i abonar el 10 % del preu de l’immoble. El teu assessor t’informarà de tota la documentació necessària.

Finança l’import a la teva mida.

Tria el sistema de finançament que s'adapti millor a les teves necessitats. Tenint en compte que l'opció més habitual és contractar una hipoteca, pots consultar la guia d'accés al préstec hipotecari aquí.

Guarda’t les claus noves a la butxaca.

I, una vegada validada tota la documentació, només falta organitzar una cita per signar l’escriptura pública de compravenda davant de notari. En aquell moment tindrà lloc l’esperada entrega de claus.

Benvingut a casa!